סלט סינטה צרובה

רשימת מצרכים:

  • 250 גרם סינטה
  • 1 חסה לליק
  • 1 סלנובה
  • 1 אנדיב
  • רבע צרור נענע
  • בצל טבעות
  • צ'יפס ירקות: צ'יפס סלק צבעוני (אפשר קנוי)
  • 1 צנונית פרוסה במנדולינה
  • ויניגרט – מתכון למטה

אופן ההכנה:

מערבבים את העלים והויניגרט עד שהעלים עטופים במעטה רוטב דק, מסדרים בקערת הגשה. על מחבת ברזל לוהטת צורבים את הבצל עד לקבלת קצוות צרובים היטב, לצידו צורבים את הסינטה למידת עשייה רצויה, מומלץ מדיום, ומורידים. פורסים ומניחים על העלים – בתאבון!

לויניגרט

100 מ"ל חומץ תפוחים

1.5 כף חרדל דיז'ון חלק

1.5 כף דבש

מלח

200 מ"ל שמן קנולה

100 מ"ל שמן זית

הכנה

במעבד מזון שמים את החרדל, דבש, חומץ ומלח ומערבלים היטב. מוסיפים את השמנים בהדרגה ובאיטיות. מתקנים תיבול לפי הצורך.

מוזמנים לשתף:

מהבלוג שלנו

תבשיל מנתח עסיסי, בעל טעמים עדינים
סל קניות

Start typing to see posts you are looking for.

לאן תרצו משלוח?

אזורי החלוקה שלנו:

לא מצאתם את האזור שלכם? תמיד אפשר לעשות הזמנה באיסוף עצמי.